Лікарі й пенсійники приймають переселенців з Луганщини у хабах Дніпра та Хмельницького

Переселенці з Луганищини можуть отримати конультації з пенсійних питань у Дніпрі та потрапити на прийом лікарі у Хмельницькому. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 21 травня.

"Жителі Луганської області, які тимчасово проживають у Дніпрі, можуть звернутися за пенсійними консультаціями по середах, четвергах та п’ятницях з 10:00 до 15:00", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що прийом ведеться у хабі Сєвєродонецької громади за адресою: м. Дніпро, вул. Петра Калнишевського, 27-К (Палац культури "Металург").

Крім того, у хабі і Хмельницькомупереселенців з Луганщини щосереди приймають лікарі Товариства Червоного Хреста України. Так, у середу, 22 травня, відбудеться чергове консультування переселенців. Їх прийматимуть сімейний лікар і гінеколог, а також психолог. Можна буде виміряти рівень цукру у крові, артеріальний тиск, сатурацію крові. Також видаватимуть безкоштовно ліки. Послуги надаються без попереднього запису. 

Адреса хабу: м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 122, каб. 3.

Раніше повідомлялось, що переселенці з Луганщини у Києві отримують продовольчі набори й мають змогу проконсультуватись з пенсійних питань.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті