Криптобіржа Binance повністю виходить із російського ринку

Криптовалютна біржа Binance повністю виходить із російського ринку і продає весь свій бізнес в росії біржі CommEX. Про це повідомляється на сайті криптобіржі 27 вересня.

“Binance уклала угоду про продаж всього свого російського бізнесу біржі CommEX. Щоб забезпечити безперешкодний процес для існуючих російських користувачів, процес відключення займе до одного року. Всі активи існуючих російських користувачів знаходяться в безпеці і надійно захищені”, — йдеться у повідомленні.

Як заявив головний спеціаліст із відповідності вимогам Binance Ноа Перлман, дивлячись у майбутнє, у компанії усвідомлюють, що робота в росії несумісна зі стратегією Binance з комплаєнсу.

"Ми залишаємося впевненими в довгостроковому зростанні Web3-індустрії в усьому світі і зосередимо нашу енергію на 100+ інших країнах, в яких ми працюємо", — сказав представник Binance.

Як зазначили у компанії, процес міграції користувачів буде впорядкованим. Binance та CommEX співпрацюватимуть, щоб інформувати користувачів про те, як перенести свої активи на CommEX. Частина російських реєстрацій нових користувачів, які пройшли процедуру KYC, буде негайно перенаправлена на CommEX і з часом буде збільшуватися.

Протягом наступних кількох місяців Binance закриє всі біржові послуги та бізнес-лінії в росії. У компанії заявили, що зроблено все можливе, щоб зберегти безперебійну роботу користувачів під час цього переходу.

“Хоча фінансові деталі угоди не розголошуються, важливо відзначити, що з цим продажем Binance повністю йде з Росії. На відміну від подібних угод з міжнародними компаніями в Росії, Binance не матиме поточного розподілу доходу від продажу, а також не має можливості викупити частку в бізнесі”, — зазначається на сайті компанії.

Як повідомлялося, пивоварня HEINEKEN покидає росію, зазнавши збитків у 300 мільйонів євро. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті