Крим уночі атакували безпілотники, із Севастополя повідомляють про влучання в корабель

Безпілотники атакували Крим у ніч на 19 травня. Про це з посиланням на своїх підписників повідомляє Телеграм-канал "Кримський вітер", а також окупаційний "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв.

"Три прильоти в одну точку, в якийсь корабель у районі Інженерної бухти Севастополя. Зараз стовп диму чорного, але вогню чомусь не видно", - пише "Кримський вітер" о 0:27.

Пізніше з посиланням на підписників Телеграм-канал повідомив, що в Джанкої та Армянську теж стрілянина і вибухи.

"Зараз БПЛА літає над Старокримським полігоном, по ньому стріляє росПВО, на аеродромі Кіровське теж чути стрілянину, повідомляють підписники. У Севастополі уламки впали в районі Червоної гірки на житловий будинок", - йдеться в наступних повідомленнях.

Тим часом "губернатор" Севастополя Развожаєв о 0:41 повідомив, що "...за даними рятувальної служби Севастополя, пошкоджень цивільної інфраструктури не зафіксовано". Про пошкодження військової інфраструктури "чиновник" промовчав. 

Пізніше він написав, що "до служби 112 надходять повідомлення про уламки, що впали, і суббоєприпаси".

Раніше повідомлялося, що внаслідок спецоперації підрозділу ГУР МО України "Group 13" ударним морським дроном Magura V5 знищено швидкісний катер російських загарбників в окупованому Криму

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті