Кролі допомогли снайперам СБУ знищити двох окупантів (ВІДЕО)

Снайпери Служби безпеки України знищили окупантів, які відволіклися на кроликів. Відео із результатами роботи бійців 8 січня опублікувала прес-служба СБУ.

"Під час відпрацювання ворожих позицій на передовий бойові кролики, натреновані в секретних лабораторіях української спецслужби, виманили на себе групу росіян. Її прицільним вогнем вразила снайперська група ЦСО "А" СБУ", - з неабиякою часткою іронії повідомили у відомстві.

На відео дійсно можна помітити, що російські загарбники відволіклися на кроликів, які випадково опинилися в зоні бойових дій. Це дозволило українським захисникам "відмінусувати" двох ворогів.

У прес-службі СБУ додали, що "зведена група" повернулася на базу без втрат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля Бахмута снайпери ліквідували командира підрозділу ворога, зупинивши атаку окупантів.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті