Кремль посилає всіх, хто хоче знайти генерала Суровікіна, до міністерства оборони

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков відповів на запитання журналістів про відставку й арешт генерала Суровікіна на брифінгу 29 червня. Про це повідомляють росЗМІ.

"Ні, рекомендую звертатися до міністерства оборони", – так Пєсков відповів на запитання журналіста "BBC" на прохання пояснити велику кількість "спекуляцій про відставку Суровікіна".

На запитання "Associated Press", "чи продовжує президент довіряти Суровікіну?", Пєсков відповів так: "Він верховний головнокомандувач, працює з міністром оборони, начальником Генштабу. Що стосується структурних підрозділів, я попрошу звертатися до міністерства".

"CNN" зазначили, що журналісти зверталися до міноборони РФ, але не отримали коментар.

"Відомо, де генерал Суровікін, чи підтверджується, що його заарештували?" – запитав представник "CNN" і отримав відповідь Пєскова: "Мені нічого додати до того, що я сказав".

При цьому росЗМІ уточнюють, що доля генерала Суровікіна стала головною на сьогоднішньому брифінгу Пєскова.

Раніше повідомлялося, що в росії заарештовано генерала Суровікіна.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті