Коворкінг-центр Старобільської МВА приймає переселенців з Луганської області у Львові за новою адресою

Переселенців з Луганщини, які мешкають у Львові та Львівській області, приймає коворкінг-центр Старобільської МВА за новою адресою. Про це повідомила Старобільська міська військова адміністрація у Телеграм 5 липня.

"Старобільська міська військова адміністрація та виконком Старобільської міської ради продовжують працювати над тим, щоб ВПО з Луганщини, які перемістилися до Львова та Львівської області, мали доступ до різних сервісів. Тепер отримати їх можна у відкритому нещодавно коворкінг-центрі за новою адресою: місто Львів, вулиця Виговського, 29а", - сказано в повідомленні.

Час роботи коворкінг-центру - з 10:00 до 14:00 (крім вихідних та годин повітряної тривоги). 

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами 099-009-21-49, 066-401-62-31.

Раніше повідомлялось, що для ВПО з Луганщини розширено спектр медичних послуг у Броварах і надаються послуги ЦНАПу в Черкасах.

Статті

Донбас
07.07.2024
17:38

Як "бойові буряти" з приазовськими греками навіки побраталися. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня допитливі читачі могли за пафосними заголовками публікацій ЗМІ окупованого Донбасу побачити реальну картину "поліпшення життя" в "народних республіках". Для цього навіть не треба було вчитися езопової мови або читати між рядків....
Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Всі статті