Командування Сил безпілотних систем ЗСУ виступило зі зверненням до ЗМІ

Командування Сил безпілотних систем ЗСУ на своїй сторінці у facebook виступило зі зверненням до ЗМІ та медійних осіб у зв’язку із поширенням у медіа та соціальних мережах інформації щодо капітана 1-го рангу Романа Гладкого, якого було призначено начальником штабу Командування Сил безпілотних систем.

Командування офіційно повідомляє, що "капітан 1 рангу Роман Гладкий – офіцер з багаторічним досвідом служби у Збройних Силах України, має відповідну військову освіту та значний досвід служби на керівних посадах у Збройних Силах України".

"У тому числі, у 2020 - 2023 роках – на посадах заступника начальника Об'єднаного штабу Командування Об’єднаних сил, а згодом заступника Командувача Об'єднаних сил Збройних Сил України. Проходив спеціалізовану підготовку в Канаді, а з початком широкомасштабної агресії - виконував завдання на різних напрямках. Зокрема, під час організації протидесантної оборони узбережжя в Одесі. За наявною інформацією Упродовж 2018 – 2019 років капітан 1 рангу Гладкий пройшов усі необхідні перевірки Службою безпеки України, має допуск до роботи з відомостями з найвищим ступенем секретності", - зазначає Командування Сил безпілотних систем ЗСУ.

"Сили безпілотних систем, як окремий рід військ, перебувають у стадії формування та розвитку. Цей процес потребує розуміння, терпіння, а, іноді, й тиші. Командування Сил безпілотних систем щиро сподівається на те, що засоби масової інформації та медійні особи перед поширенням будь-якої інформації будуть звертатися за офіційними коментарями. Ми завжди відкриті для спілкування настільки, наскільки це можливо", - запевняє Командування Сил безпілотних систем ЗСУ.

"Ми продовжуємо виконувати поставлені завдання щодо захисту суверенітету і територіальної цілісності України, здійснюючи операції у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України як на території нашої держави, так і в тилу ворога. Публічну частину нашої роботи ви вже могли бачити на аеродромах, складах та базах противника. Далі буде більше", - підкреслили у Силах безпілотних систем ЗСУ.

У зверненні не вказується, поширення якої інформації у ЗМІ змусило Командування Сил безпілотних систем ЗСУ виступити із заявою.

Раніше у ЗМІ з'явилися деяки факти відносно Романа Гладкого: що його дружина нібито має громадянство РФ, що після 2014 року вона жила у Криму, а дочка нібито виступала на змаганнях із плавання під прапором РФ.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті