"Кішка народила - це теж новина". Із Ростова для окупованих регіонів України запустили нове медіа

Російські пропагандисти запустили для окупованих регіонів України новий інформаційний ресурс "Новое.Медиа". ЗМІ окупованого Донбасу розповіли про презентацію нового видання.

Редакція розташована в російському Ростові-на-Дону, проте її керівництво обіцяє оперативно висвітлювати події, які відбуваються в непідконтрольних законній владі областях України. 

За словами шеф-редактора чергового пропагандистського рупора Джавана Керімова, у своїй роботі ресурс здебільшого створюватиме новини від простих людей і про їхнє життя. "Наша фішка - це люди", - пообіцяв Керімов зосередиться на темах, "про які не заведено говорити публічно і які можуть виглядати дрібними". 

"А для нас це супер важливо. Адже кішка народила - це теж новина, у бабусі паркан не пофарбували, а обіцяли зробити це два місяці тому, - це теж новина", - позначив він принцип роботи російського видання "для людей" з окупованих регіонів України.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті