Кадиров запропонував скасувати на час "СВО" вибори президента Росії або допустити до участі в них тільки Путіна 

Скасувати вибори президента РФ на час "СВО" запропонував глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров. Про це він заявив у своїй промові під час привітання російського диктатора с днем рождения на центральній площі Грозного.

"Вважаю, що в період проведення СВО ні про які вибори Президента Росії не повинно бути й мови. Цілком очевидно, що такою масштабною подією скористаються і будуть використовувати для провокацій багато недружніх країн, включно з усім колективним Заходом.

Наші недруги намагатимуться розгойдати ситуацію всередині держави", - пояснив він свою ідею відмови від без того формальних виборів.Як "альтернативу" він запропонував допустити до виборів тільки російського диктатора Володимира Путіна. "Необхідно враховувати, що іншої людини, яка в сучасних реаліях може захистити Росію, у нас немає", - заявив він.

Як повідомлялося раніше, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков розповів, що "вибори" в Росії зовсім не вибори, а "дорога бюрократія".

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті