До загибелі людей у Польщі призвели "жахливі ракетні удари по Україні" – прем'єр Нідерландів

До загибелі двох громадян Польщі поблизу кордону з Україною призвели масовані ракетні удари по Україні 15 листопада. Про це написав прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте у своєму Твіттері

"Ми (лідери країн G7 та НАТО – "ОстроВ") єдині в нашій заяві про те, що спочатку необхідно встановити факти (падіння ракет у Польщі – "ОстроВ") та підтримати розслідування Польщі".

Однак Рютте впевнений, що "цього не трапилося б, якби не жахливі російські ракетні удари по Україні".

"Ми продовжуємо підтримувати Україну у її захисті проти російської агресії", - запевнив він.

Як повідомлялося раніше, російський агресор 15 листопада завдав масованого удару по інфраструктурі України. Дві ракети в результаті розірвалися на території Польщі – загинуло двоє людей.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті