Інтерес громадян РФ до "нападу на Курську область" впав утричі - опитування

Від початку серпня 2024 року, коли українські військові увійшли в Курську область, інтерес серед росіян до бойових дій у цьому регіоні впав більш ніж утричі. Про це свідчать дані опитування Фонду «Общественное мнение» (ФОМ), - повідомляє Телеграм-канал «Радіо Свобода» з посиланням на видання «Вёрстка».

Якщо на початку серпня «нападом на Курську область» цікавилися 39% опитаних, то під час останнього опитування, яке відбулося 13-15 вересня, інтерес до цієї теми виявили лише 12% респондентів.

На перший план знову вийшла тема «СВО загалом, успіхи російської армії», яка на початку серпня поступилася «нападу на Курську область». Якщо тоді «успіхи російської армії» привертали увагу 19% опитаних, то зараз цей показник зріс до 24%.

Серед найпоказовіших фраз респондентів в опитуванні 13-15 вересня ФОМ наводить такі, як «ми їх женемо», «ми перемагаємо», «наступ гарний іде», «успіхи на фронті» і «Курськ звільняємо потихеньку». На початку ж серпня серед цитат були такі: «ЗСУ напали на Курську область» і "СВО в напрузі тримає постійно" та "одна війна на Україні".

Як повідомлялося, внаслідок бомбардувань ЗС РФ території російської Курської області загинуло 23 місцевих жителі.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті