Ходаковський визнав, що не знає, як виховувати російську молодь, але з української планує виростити "нове покоління". А незгодних посадити або видворити

Засновник терористичного батальйону "Восток" Олександр Ходаковський намалював сценарій геноциду українського народу в разі перемоги РФ у війні проти України. 

"Мені вчора поставили запитання: а як ми з ними будемо жити з такими?", - позначив він проблему потенційного співіснування міфічних "переможців" і "переможених" у себе в Телеграм. "Так будемо", - запевнив бойовик. 

"Основна маса - обивателі, яких цікавлять насамперед соціальні умови. Непримиренні виявлять себе і будуть видворені або ізольовані - залежно від ступеня тяжкості проявів", - вказав він шляхи нормалізації ситуації.

Ходаковський не уточнив, як багато українців буде змушено покинути свої домівки або відправлено до концтаборів. Однак, судячи з умовиводів бойовика, "видворити або ізолювати" доведеться більшу частину молодих українців. "А на зміну вже сформованій молоді виховаємо нові покоління...", - мріє він.

Тут, щоправда, визнає Ходаковський, "постане головне питання: виховаємо в дусі чого?" 

"Ми свою-то молодь знаємо, як виховувати?", - гірко іронізує він.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті