Бойовик Ходаковський прийняв обітницю мовчання: без «особливого розпорядження» більше не критикуватиме «СВО» і не обіцятиме кадировцям «закон один для всіх»

Засновник терористичного батальйону «Восток» Олександр Ходаковський відмовився від подальших публікацій своєї думки на злободенні теми. Про це він повідомив у себе в Телеграм.

За словами колишнього офіцера СБУ те, що він хотів би донести до читачів свого ТК недозволено йому як представнику російських силових структур.  

«Час зараз такий, що потрібно бути максимально корисним. Я намагався це робити на двох теренах: служачи Батьківщині в лавах Росгвардіі, куди мене запросили під певні завдання... і спілкуючись із вами за допомогою цього каналу. На жаль, мій стиль цього спілкування побудований на бажанні говорити неприкрито. На жаль, - тому що такий стиль неприйнятний для мене, як чинного керівника в структурі, до якої я маю честь належати», - написав він.

Це протиріччя зрадник Батьківщини вирішив на користь мовчання. «Я дійшов висновку, що наше спілкування ми зможемо продовжити і пізніше... Тимчасово призупиняю публікації до «особливого розпорядження», - натякнув він, що команда припинити займатися вільнодумством надійшла згори.

Останнім часом Ходаковський дозволяв собі критикувати перебіг проведення «СВО» і правильність стратегії військового командування ЗС РФ, а також обіцяти кадировцям «закон один для всіх»

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті