ХАМАС подякувало путіну за позицію щодо "сіоністської агресії"

Рух ХАМАС у ніч на 14 жовтня у своєму Telegram-каналі подякував путіну за виступ із заявою на підтримку Палестини. Про це повідомляє The Insider.

"Ми в Ісламському русі опору (ХАМАС) цінуємо позицію президента Росії Володимира Путіна щодо триваючої сіоністської агресії проти нашого народу і його неприйняття облоги Гази, припинення поставок гуманітарної допомоги з неї та нападу на цивільне населення там", - ідеться в заяві ХАМАС.

ХАМАС підтвердило, що вітає "невпинні зусилля Росії, спрямовані на припинення варварської, систематичної сіоністської агресії проти палестинського народу в секторі Газа".

Напередодні gутін на засіданні Ради країн глав держав СНД у Бішкеку заявив, що палестино-ізралійський конфлікт потрібно вирішити мирними переговорами з метою "створення незалежної палестинської держави зі столицею у Східному Єрусалимі".

Російський диктатор заявив, що росія може стати посередником у переговорах. Він також назвав "неприйнятним", що проти сектора Газа хочуть вжити заходів, "як під час блокади Ленінграда".

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті