Громадські активісти - переселенці з Сіверськодонецька - відкрили на Закарпатті дитячий хаб

Дитячий хаб "Кольоровий світ дитинства" відкрили активісти ГО "Кризовий медіа центр Сіверський Донець", релокованої з Луганської області, у Виноградові Закарпатської області 19 вересня. Про це повідомили на сторінці ГО у facebook.

"Переселенці з Сіверськодонецька відкривають дитячий хаб на Закарпатті", - сказано в повідомленні.вул. Миру, 11

Зазначається, що дитячий хаб "Кольоровий світ дитинства" було відкрито 19 вересня на базі Виноградівської бібліотеки-філії для дітей. 

"У цьому просторі діти зможуть знайти нових друзів, покращити ментальне здоров’я та брати участь у різних освітніх і творчих активностях", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зусиллями команди ГО "Кризовий медіа центр Сіверський Донець" завершено ремонт приміщення, закуплено меблі, обладнання та необхідні навчальні і розважальні матеріали для маленьких відвідувачів.

У рамках діяльності хабу передбачено надання психологічних консультацій, організацію заходів для фізичного розвитку та інші активності, що сприятимуть соціальній інтеграції дітей.

Під час підготовки до відкриття

Раніше повідомлялось, що в хабі Гірської громади в Києві дітям ВПО з Луганщини видаватимуть канцелярію (контакти).

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті