Генштаб показав, як ССО нищать техніку й ліквідовують живу силу противника на Авдіївському напрямку

Відео знищення техніки російських окупантів розмістив Генштаб ЗСУ у своєму Телеграм-каналі 20 жовтня. 

"Жирні" кадри з Авдіївки: воїни ССО нищать важку техніку та живу силу окупантів. На Авдіївському напрямку ворог поновив наступальні дії та не полишає спроб оточити місто. Однак наші захисники міцно тримають оборону і завдають ворогу чималих втрат", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що оператори 3-го полку ССО виявили важку техніку окупантів, яка сунула у напрямку Авдіївки. За допомогою наявного озброєння, а саме FPV-дронів, ПЗРК Javelin, мінометів, наші воїни оперативно зупинили ворога. внаслідок якісної роботи було знищено 4 БТРи, 2 танки й кілька десятків живої сили противника.

Раніше повідомлялось, що ворог поновив наступальні дії на Авдіївському напрямку й не полишає спроб оточити Авдіївку.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті