Двоє хлопчиків перебувають у важкому стані з опіками внаслідок пожежі після пориву нафтопроводу на Івано-Франківщині

У важкому стані з опіками внаслідок пожежі після пориву нафтопроводу на Івано-Франківщині перебувають двоє дітей. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук у своєму Телеграм-каналі 30 вересня.

"У важкому стані двоє хлопчиків. У них значні площі опіків тіла. Одного з них доставлено до Івано-Франківської обласної лікарні. Зараз медики роблять все можливе, щоби стабілізувати стан другої дитини і транспортувати до ОДКЛ", - написала Онищук. 

Зазначається, що госпіталізовано і трьох дорослих 1984, 1988, 1965 років народження. Двоє з них перебувають у важкому стані, ще одна людина - у стані середньої важкості. В усіх постраждалих - опікові травми. Їх було доставлено до найближчої лікарні.

Ще четверих постраждалих оглянули медики, які працювали на місці події. У людей виявлено незначні опіки і надано необхідну медичну допомогу. Від госпіталізації вони відмовились. 

"Відомо, що сталась розгерметизація трубопроводу, яка призвела до витоку нафтопродукту і загорання. Вогонь розповсюдився на приватний будинок", - йдеться також у повідомленні.

Зазначається, що пожежу ліквідовано. На місці розливу нафтопродуктів здійснено обробку залишків сорбентом. Відповідні служби продовжують працювати.

Раніше повідомлялось, що рятувальники ліквідували пожежу, що сталася внаслідок пориву нафтопроводу на Івано-Франківщині: 6 постраждалих, з них 2 дітей.

Раніше також повідомлялось, що на Івано-Франківщині прорвало нафтопровід, є постраждалі.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті