До програми підтримки громадян "Національний кешбек" долучились два релоковані підприємства з Луганської області, обидва - з Рубіжного

Два релоковані підприємства з Луганської області - Рубіжанська панчішна мануфактура та НВФ "Мікрохім" з Рубіжного - долучились до програми підтримки громадян "Національний кешбек". Про це повідомила Луганська ОВА у соцмережах 12 жовтня.

"11 жовтня стартувала програма підтримки громадян «Національний кешбек». Два релоковані підприємства з Луганщини долучилися до програми. Першими почали маркувати свою продукцію фірмовим знаком ТОВ "Рубіжанська панчішна мануфактура" та ТОВ НВФ "Мікрохім", - сказано в повідомленні. 

Уточнюється, що "Національний кешбек" – ініційована Президентом України програма підтримки громадян. Умовою її надання є купівля місцевих товарів. 

"На жаль, наразі непросто відшукати на полицях магазинів луганські товари, але наші рубіжанські шкарпетки не пропали з мереж. Вірю, що ті 15 луганських бізнесів, які беруть участь у форумі "Зроблено в Україні" (про що повідомляв "ОстроВ"), завтра стануть учасниками цієї програми. Адже, як для наших товаровиробників, так і мешканців області – це можливість підтримати своїх, продемонструвати свій патріотизм", - цитуються в повідолменні слова начальника Луганської ОВА Артема Лисогора.

Зазначається, що незабаром до програми "Зроблено в Україні" приєднаються ПрАТ "Рубіжанський картонно-тарний комбінат" та ФОП Г. Куценко (торговий бренд "Teplota").

Раніше "ОстроВ" писав про досвід релокованої з Луганської області компанії "Мікрохім": як "секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві".

Статті

Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Всі статті