Для ВПО з Луганщини розширено спектр медичних послуг у Броварах і надаються послуги ЦНАПу в Черкасах

Для переселенців з Луганщини розширено спектр медичних послуг у Броварах. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 2 червня.

"Розширюємо спектр медичних послуг: у Броварах на базі гумхабу луганчани зможуть зробити флюорографію", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що 7 липня 2024 року з 10:00 до 17:00 години в Сватівському гумхабі для ВПО з Луганської області та мешканців Бахмутської громади, які тимчасово мешкають в Броварському районі, заплановане проведення безкоштовного обстеження пересувним флюорографом КНП "Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м. Бахмут" у рамках співпраці між громадами. 

Зазначається, що при собі мати направлення на флюорографію від сімейного лікаря в паперовому вигляді!

Обов'язковий попередній запис за номером телефону +380938035273. Адреса хабу: м. Бровари, вул. Героїв України, 30.

Крім того, Лисогор повідомив, що у Черкасах працює ЦНАП Шульгинської громади. На базі гуманітарного хабу Попаснянської МВА діє центр надання адміністративних послуг Шульгинської сільської військової адміністрації.

Там можна отримати наступні послуги:

  • - актуалізувати особові данні у Реєстрі територіальної громади (зміна прізвища/ім’я або паспорту);
  • - подати інформаційне повідомлення про пошкоджене/знищене нерухоме майно;
  • - отримати витяг з Реєстру територіальної громади (витяг про місце проживання, який підтверджує поточне або попереднє місце проживання);
  • - зробити уточнення персональних даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів та отримати витяг з реєстру (витяг не є військово-обліковим документом).

Звертатися за отриманням послуг та консультацій за адресою: м. Черкаси, вул. Чехова, буд. 9а, щовівторка з 10:00 до 14:00. Телефон адміністратора ЦНАП +38 098 793 99 02, консультації надаються в робочий час особисто або за телефоном та через додатки WhatsAp, Viber, Telegram.

Раніше повідомлялось, що у 20 регіонах України працює мережа з 36 центрів підтримки переселенців з Луганської області, допомогою охоплено 110 тисяч осіб.

Статті

Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Всі статті