Для партнерів України травень і червень мають стати часом активності, щоб досягти наших завдань у цій війні - Зеленський

У травні та червні партнери мають бути особливо активними в допомозі, для того щоб забезпечити досягнення цілей України у війні. Про це заявив президент Володимир Зеленський 3 квітня у вечірному зверненні.

"Поступово плануємо нашу роботу з партнерами на найближчі місяці- і травень, і червень мають стати часом активності заради України, заради того, щоб досягти наших завдань у цій війні. Чітко розуміємо, до чого готуються в Росії, що вони хочуть, під що збиратимуть солдатів у свою армію. І в нас, у нас усіх, у наших партнерів, має бути сильна відповідь на російські операції - будь-які російські операції. Ми маємо перемогти в цій війні. Це історичний шанс України - зламати російський реваншизм, і ми маємо цим шансом скористатися. Заради надійної безпеки для наших дітей. Я дякую всім, хто б’ється на фронті зараз, хто на бойових постах, на бойових завданнях. Дякую всім, хто тренує наших воїнів, усім, хто волонтерить. Пишаюся нашими людьми. І дякую всім у світі, хто допомагає", - підсумував Зеленський. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті