Діти-переселенці з Сєвєродонецького району відпочинуть на Закарпатті та Івано-Франківщині. На це виділено 12 млн грн з бюджету громад

У бюджетах громад Сєвєродонецького району передбачено понад 12 мільйонів гривень на цьогорічне оздоровлення дітей. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 5 червня. 

"Понад 12 мільйонів гривень на оздоровлення дітей цьогоріч передбачено у бюджетах громад Сєвєродонецького району", - сказано в повідомленні.

Зокрема, Гірська МВА уклала договір з ПЗОВ "Едельвейс", який розташований у с. Микуличин Івано-Франківської області, де планується оздоровити 100 дітей. 

Кремінська МВА має угоду з лікувально-оздоровчим комплексом "Дружба" у Долинському районі Івано-Франківської області та дитячим центром "ГАЛА КЕМП" у Кам’янець-Подільському на Хмельниччині на оздоровлення 200 дітей. 

Попаснянська МВА планує забезпечити відповідними послугами 54 дитини громади у дитячому таборі "Лімниця" на Івано-Франківщині.

Рубіжанська МВА - 100 дітей в оздоровчому таборі «Наталія» у Рахівському районі Закарпатської області. 

Лисичанською МВА наразі продовжуються закупівельні процедури для забезпечення відпочинком 91 здобувача освіти громади. 

Сєвєродонецька МВА уклала угоди з табором відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді "Соколята", який знаходиться у Львівській області, та дитячим закладом оздоровлення та відпочинку санаторного типу "Карпати" у Закарпатській області для оздоровлення 90 дітей пільгової категорії.

Для отримання детальної інформації про можливість оздоровити дітей за бюджетні кошти можна звернутися до міських військових адміністрацій.

Раніше повідомлялось, що на дітей-переселенців з Луганської області очікують літні табори у Рівному й Дніпрі (контакт).

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті