Діти-переселенці з Сєвєродонецького району відпочинуть на Закарпатті та Івано-Франківщині. На це виділено 12 млн грн з бюджету громад

У бюджетах громад Сєвєродонецького району передбачено понад 12 мільйонів гривень на цьогорічне оздоровлення дітей. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 5 червня. 

"Понад 12 мільйонів гривень на оздоровлення дітей цьогоріч передбачено у бюджетах громад Сєвєродонецького району", - сказано в повідомленні.

Зокрема, Гірська МВА уклала договір з ПЗОВ "Едельвейс", який розташований у с. Микуличин Івано-Франківської області, де планується оздоровити 100 дітей. 

Кремінська МВА має угоду з лікувально-оздоровчим комплексом "Дружба" у Долинському районі Івано-Франківської області та дитячим центром "ГАЛА КЕМП" у Кам’янець-Подільському на Хмельниччині на оздоровлення 200 дітей. 

Попаснянська МВА планує забезпечити відповідними послугами 54 дитини громади у дитячому таборі "Лімниця" на Івано-Франківщині.

Рубіжанська МВА - 100 дітей в оздоровчому таборі «Наталія» у Рахівському районі Закарпатської області. 

Лисичанською МВА наразі продовжуються закупівельні процедури для забезпечення відпочинком 91 здобувача освіти громади. 

Сєвєродонецька МВА уклала угоди з табором відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді "Соколята", який знаходиться у Львівській області, та дитячим закладом оздоровлення та відпочинку санаторного типу "Карпати" у Закарпатській області для оздоровлення 90 дітей пільгової категорії.

Для отримання детальної інформації про можливість оздоровити дітей за бюджетні кошти можна звернутися до міських військових адміністрацій.

Раніше повідомлялось, що на дітей-переселенців з Луганської області очікують літні табори у Рівному й Дніпрі (контакт).

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті