Держдума дозволила вбивцям замість лави підсудних підписувати контракт із ЗС РФ і вирушати в зону «СВО»

Держдума РФ ухвалила одразу в другому і третьому читаннях законопроєкт про припинення кримінального переслідування підсудних, якщо вони укладуть контракт про проходження військової служби. Про це пишуть російські ЗМІ.

Раніше розраховувати на пом'якшення покарання після укладення контракту для участі у війні проти України могли тільки обвинувачені на стадії слідства або вже засуджені.

Як повідомлялося раніше, у Москві під час рейдерського захоплення компанії Wildberries було застрелено двох охоронців - інгушів. Стрільці були представниками чеченської діаспори. Відразу після затримання вони заявили про бажання укласти контракт із ЗС РФ.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті