Депутати ВР пішли на «канікули»: зміну кадрів у Кабміні відклали 

У роботі українського парламенту оголосили перерву до серпня. Про це повідомляє «УП» із посиланням на співрозмовника у фракції «Слуга народу».

За словами джерела видання, на сьогодні, вечір 23 липня, депутати домовилися, що наступне пленарне засідання відбудеться на тижні з 19 по 25 серпня.

Кадрові зміни в уряді та всі інші питання перенесли на цей час.

Видання нагадало, що 23 липня народні депутати, які підтримують законопроєкт про заборону діяльності релігійних організацій, афілійованих із російською православною церквою, заблокували трибуну Верховної Ради з вимогою включити до порядку денного засідання це питання і розглянути його.

Їхню вимогу не було задоволено, перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко оголосив перерву в засіданні.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті