Депутата-єдинороса Держдуми зарізали й закопали у підвалі. З початку повномасштабного вторгнення загадково загинули понад 40 відомих діячів РФ

Депутата Держдуми Ханти-Мансійського автономного округу Олександра Колодича знайшли закопаним у підвалі свого будинку з ножовими пораненнями 12 червня. Про це повідомили росЗМІ та британський таблоїд The Sun 13 червня.

"Депутат, який виступає за Путіна, був знайдений похованим у підвалі свого будинку після того, як його жорстоко зарізали, – сказано в повідомленні. –  58-річний Олександр Колодіч став останнім відомим росіянином, який зустрів жахливий кінець після низки загадкових смертей".

Уточнюється, що Колодич був депутатом від партії "Єдина Росія", яка повністю підконтрольна путіну.

За даними Слідчого комітету РФ, Колодич нібито посварився з садівником у власному приватному будинку в Москві, після чого конфлікт переріс у бійку, в результаті якої Колодич отримав поранення. Повідомляється, що на його крики прибігла дружина, але садівник пригрозив жінці зброєю і вона втекла, після чого підозрюваний закопав Колодича в підвалі власного будинку та втік з місця події. Зазначається, що садівник нібито зізнався у скоєному своєму братові, а він повідомив про злочин сину Колодича та поліцію.

Підкреслюється, що з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну загинули понад 40 відомих діячів росії, серед них олігархи, вчені й генерали.

"Багато зі смертей є "особливо дивними", їх визнають самогубством і швидко змітають під килим російська влада", – пише видання.

Так, 16 листопада 2022 року загинув полковник Вадим Бойко. Повідомляється, що у нього п’ять разів вистрілили у власному кабінеті. При цьому його смерть класифікували як самогубство. 26 грудня російського політика Павла Антова знайшли мертвим в готелі. Його смерть відбулася лише через кілька днів після того, як він розкритикував війну путіна проти України. 20 травня 2023 року помер заступник міністра науки та вищої освіти РФ, який приватно засуджував вторгнення путіна до України. Йому раптово стало зле під час повернення з Куби.

Раніше повідомлялось, що Кадиров не може знайти свого соратника депутата Делімханова. Просить ЗСУ повідомити, де було завдано удару по "Ахмату".

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті