Данілов: путін зі своєю клікою може вдатися до терактів на території РФ

Глава країни-агрессора путін зі своєю клікою може вдатися до терактів на території РФ, щоб ще більше налаштувати російське населення проти України. Про це заявив Секретар РНБО України Олексій Данілов у ефірі ток-шоу «Говорить великий Львів», - повідомляє сайт РНБО.

За словами Данілова, нині триває складна робота зі звільнення територій, і українські військові «бездоганно відпрацювали задум, прийнятий на одному із засідань Ставки Верховного Головнокомандувача, велика їм подяка».

Одночасно Данілов застеріг, що після цієї ганебної поразки РФ «путін зі своєю клікою може вдатися до терактів на території РФ», щоб ще більше налаштувати російське населення проти України. 

«Наші соціологічні дослідження фіксують падіння впливу путіна та його посіпак на суспільство, тому вони намагаються підбурити своє населення на війну проти України», – додав Секретар РНБО.


Щодо обстрілів українських міст та атак на об’єкти критичної інфраструктури, Данілов зауважив, що «росія не зупиниться».

«Від рф можна очікувати чого завгодно. Її завдання – знищення України, знищення нашої нації. Ми свідомі цього, тому маємо бути готові. Сьогодні не можна зупинятися на середині шляху. Нас чекає дуже багато складної роботи, – треба звільняти значну частину української території від мерзоти», – заявив він.

«Що б вони не робили, перемога буде за нами, бо світло завжди переможе темряву», - запевнив Данілов.

Статті

Донбас
07.10.2024
09:53

Як із «ДНР» і «ЛНР» роблять «фабрику мрій». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Свого часу засновник радянської імперії Володимир Ленін заявив, що «з усіх мистецтв для нас найважливішим є кіно». Тож не дивно, що пропагандисти окупованого Донбасу та їхні кремлівські куратори сприйняли цю вказівку досить серйозно і вирішили...
Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Всі статті