Буданов розповів, чим корисні для України рейди російських добровольців у РФ

Рейди російських добровольців на територію РФ вигідні для України, бо такі дії відвертають увагу ворога на фронті. Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов в ефірі телемарафону. 31 березня.

"Коли зміниться ситуація більше на фронті, їм стане легше просуватися далі і досягати своєї мети", - сказав Буданов.

Як пояснив Буданов, коли окупаційні війська почнуть відступати на фронті, російські добровольчі підрозділи зроблять свою справу.

"Станом на зараз для нас це дуже вигідно, що вони змогли розтягнути угруповання, відволікти сили на фронті на оборону російських прикордонних рубежів", - зазначив керівник ГУР.

На думку Буданова, наразі російські добровольчі підрозділи не зможуть зі зброєю дійти до Москви.

Як повідомлялося, підрозділи російських визвольних сил разом із добровольцями Чеченської республіки Ічкерія звільнили Горьківський у росії. 

Статті

Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Всі статті