Бойовик Ходаковський прийняв обітницю мовчання: без «особливого розпорядження» більше не критикуватиме «СВО» і не обіцятиме кадировцям «закон один для всіх»

Засновник терористичного батальйону «Восток» Олександр Ходаковський відмовився від подальших публікацій своєї думки на злободенні теми. Про це він повідомив у себе в Телеграм.

За словами колишнього офіцера СБУ те, що він хотів би донести до читачів свого ТК недозволено йому як представнику російських силових структур.  

«Час зараз такий, що потрібно бути максимально корисним. Я намагався це робити на двох теренах: служачи Батьківщині в лавах Росгвардіі, куди мене запросили під певні завдання... і спілкуючись із вами за допомогою цього каналу. На жаль, мій стиль цього спілкування побудований на бажанні говорити неприкрито. На жаль, - тому що такий стиль неприйнятний для мене, як чинного керівника в структурі, до якої я маю честь належати», - написав він.

Це протиріччя зрадник Батьківщини вирішив на користь мовчання. «Я дійшов висновку, що наше спілкування ми зможемо продовжити і пізніше... Тимчасово призупиняю публікації до «особливого розпорядження», - натякнув він, що команда припинити займатися вільнодумством надійшла згори.

Останнім часом Ходаковський дозволяв собі критикувати перебіг проведення «СВО» і правильність стратегії військового командування ЗС РФ, а також обіцяти кадировцям «закон один для всіх»

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті