"Білі Янголи" доставили 340 буханок хліба мешканцям Торського поблизу Лиману

Поліцейські загону “Білі Янголи” доставили у Торське, яке розташоване за декілька кілометрів від лінії фронту, 340 буханок хліба для місцевих мешканців. Про це 26 жовтня повідомила поліція Донеччини.

Як зазначають поліцейські, ворог, ймовірно, відстежує пересування екіпажу, бо майже щоразу біля нього розпочинається обстріл. Крім того, на шляху до села – декілька важких переправ, де є ризик перекинутися.

Цього разу Білі Янголи привезли хліб для всього села, а це близько 340 буханок.

Наразі тут не працює жоден заклад, немає світла, води, зв’язку і не затихають російські обстріли. Місцеві – це переважно літні люди. Ще до оголошення примусової евакуації поліцейські вивезли з села у більш безпечні регіони всі родини з дітьми.

Близько 170 людей, які залишаються у населеному пункті, відмовляються покинути свої домівки, навіть ті, що зруйновані ворожими обстрілами. Причини відмови різні, проте правоохоронці не полишають спроб вмовити людей евакуюватися.

Правоохоронці нагадують, що за допомогою щодо евакуації можна звертатися на гарячу лінію за телефоном: 066-5616-102. Поліцейські організують виїзд і допоможуть із прихистком.

Як повідолмлялося, "Білі Янголи" доставили до Авдіївки 1500 буханок хліба.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті