Безпілотники атакували підприємства у Воронезькій області РФ

Два підприємства у Воронезькій області РФ були атаковані безпілотниками в ніч на 28 жовтня. Про це повідомили губернатор Воронезької області Олександр Гусєв у Телеграм і видання «Астра» з посиланням на місцевих жителів 28 жовтня.

«Минулої ночі два підприємства у Воронезькій області були атаковані безпілотними літальними апаратами противника. В Аннинському районі поранено двох працівників підприємства. Одного направлено на стаціонарне лікування, другого - на амбулаторне. ...На другому підприємстві в Новохоперському районі ушкоджень під час падіння БПЛА зазнав дах однієї господарської споруди та ємність», - повідомив Гусєв. 

«Ще одне підприємство горить після атаки БПЛА у Воронезькій області, повідомляють місцеві жителі. Стверджується, що пожежа виникла на Аннинському спиртзаводі. Підтверджень цієї інформації поки що немає, проте раніше глава регіону повідомив про пошкодження на двох промислових підприємствах унаслідок атак БПЛА. У смт Анна також розташована нафтобаза ТОВ «Аннанафтопродукт», раніше її вже атакували безпілотники на початку жовтня. За даними місцевих жителів, БПЛА також атакували сьогодні спиртзавод у селі Красне Воронезької області. Від смт Анна до села Красне близько 50 кілометрів, звернула увагу ASTRA», - сказано в повідомленні «Астри». 

Російське міноборони повідомило, що БПЛА вночі атакували чотири області РФ.

«13 БПЛА перехоплено над територією Бєлгородської області, шість - над територією Брянської області, один - над територією Воронезької області та один - над територією Курської області», - йдеться в повідомленні міноборони країни-агресора.

Раніше повідомлялося, що після удару по складу ракет у Солдатському Воронезької області перекрили понад 50 км траси Воронеж - Луганськ і евакуюють місцевих жителів. Губернатор каже, що «горіння трави» ускладнюється детонацією.

 

Статті

Донбас
27.10.2024
17:39

«На Запоріжжі бували випадки, що в одному селі води не попросиш у бабусі, а в іншому - дідусь наводить на нас артилерію». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні канали окупованого Донбасу вдавали з себе дорослих журналістів і намагалися детально розповідати про саміт БРІКС у Казані та аналізувати його підсумки. Виходило не дуже, тому що, якраз, про підсумки навіть російські...
Країна
26.10.2024
09:00

Мобілізація: економічне бронювання чи нові посилення?

Ще на початку серпня народні депутати говорили, що темпи мобілізації задовольняють найвище військове керівництво України. Але за два місяці ситуація різко змінилася.
Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Всі статті