Після удару по складу ракет у Солдатському перекрили понад 50 км траси Воронеж - Луганськ і евакуюють місцевих жителів. Губернатор каже, що «горіння трави» ускладнюється детонацією

Автодорогу Воронеж - Луганськ закрили з 51-го по 105-й км через детонацію "вибухонебезпечних предметів" після удару БПЛА по складу ракет у Воронезькій області 7 вересня. Про це повідомив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв у Телеграм ввечері 7 вересня.

"Запровадили додаткові заходи безпеки у зв'язку з пожежею і детонацією вибухонебезпечних предметів в Острогозькому районі. Повністю перекрито рух автотранспорту з 51-го по 105-й кілометр автодороги Воронеж - Луганськ. Весь транзитний транспорт із розв'язки на 51-му кілометрі прямує в бік Нововоронежа", - написав Гусєв.

За його словами, "триває горіння сухої рослинності, її гасіння ускладнює триваюча детонація".

Гусєв також повідомив, що з прилеглих до місця події населених пунктів евакуйовано кілька сотень людей. Більшість розмістилася у родичів і знайомих, кілька десятків - у двох пунктах тимчасового розміщення. У трьох населених пунктах району діє режим надзвичайної ситуації.

Раніше в РФ заявили, що у Воронезькій області після атаки дрона пожежа перейшла на вибухонебезпечні предмети.

Раніше також були опубліковані супутникові знімки сильних пожеж у Воронезькій області після нічного влучання БПЛА.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті