Байден визнав, що "облажався" на дебатах з Трампом

Американський президент Джо Байден заявив, що "облажався" під час дебатів з колишнім президентом Дональдом Трампом, але наполіг на тому, що буде продовжувати свою кампанію з переобрання. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Financial Times.

"У мене була погана ніч... І справа в тому, що, знаєте, я облажався. Я зробив помилку", - сказав Байден місцевій радіостанції у Вісконсині.

Президент США додав, що "збирається виграти ці вибори", повторивши фразу, яку він часто використовував після провальних дебатів минулого тижня.

"Коли тебе збивають з ніг, ти просто піднімаєшся", - наголосив він.

Нагадаємо, після дебатів демократи в США заговорили про можливу заміну Байдена іншим кандидатом на виборах. 

Як повідомлялося, Байден і Трамп на дебатах посперечалися щодо війни РФ проти України. 

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті