Байден відреагував на замах на Трампа

Президент США Джо Байден підтвердив, що ознайомлений із попередньою інформацією про стрілянину на мітингу Дональда Трампа в Пенсильванії та засудив інцидент. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна"

"Мене поінформували про стрілянину на мітингу Дональда Трампа в Пенсильванії. Я радий чути, що він у безпеці й у нього все добре. Я молюся за нього і його сім'ю, а також за всіх, хто був на мітингу, оскільки ми чекаємо подальшої інформації. Ми з Джилл вдячні Секретній службі за те, що вона доставила його в безпечне місце", - заявив Байден.

Він підкреслив, що "в Америці немає місця такому насильству. Ми повинні об'єднатися як одна нація, щоб засудити це".

Президент США також засудив стрілянину на мітингу Трампа у своєму короткому виступі. 

"Це боляче, це одна з причин, через яку ми повинні об'єднати цю країну. Ми не можемо дозволити цьому статися. Ми не можемо бути такими, ми не можемо миритися з цим", - сказав він.

Байден додав, що намагався зв'язатися з Трампом, зазначивши, що колишній президент перебуває у своїх лікарів і, схоже, почувається добре.

Як повідомив телеканал CNN, у зв'язку з інцидентом виборчий штаб Байдена знімає телевізійну рекламу.

Представник передвиборчого штабу Байдена заявив, що його кампанія "призупиняє всі вихідні комунікації і працює над тим, щоб якомога швидше прибрати нашу телевізійну рекламу".

Нагадаємо, Зеленський відреагував на замах на екс-президента США Дональда Трампа. 

Як повідомлялося, у США під час виступу Трампа сталася стрілянина

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті