Байден відреагував на замах на Трампа

Президент США Джо Байден підтвердив, що ознайомлений із попередньою інформацією про стрілянину на мітингу Дональда Трампа в Пенсильванії та засудив інцидент. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна"

"Мене поінформували про стрілянину на мітингу Дональда Трампа в Пенсильванії. Я радий чути, що він у безпеці й у нього все добре. Я молюся за нього і його сім'ю, а також за всіх, хто був на мітингу, оскільки ми чекаємо подальшої інформації. Ми з Джилл вдячні Секретній службі за те, що вона доставила його в безпечне місце", - заявив Байден.

Він підкреслив, що "в Америці немає місця такому насильству. Ми повинні об'єднатися як одна нація, щоб засудити це".

Президент США також засудив стрілянину на мітингу Трампа у своєму короткому виступі. 

"Це боляче, це одна з причин, через яку ми повинні об'єднати цю країну. Ми не можемо дозволити цьому статися. Ми не можемо бути такими, ми не можемо миритися з цим", - сказав він.

Байден додав, що намагався зв'язатися з Трампом, зазначивши, що колишній президент перебуває у своїх лікарів і, схоже, почувається добре.

Як повідомив телеканал CNN, у зв'язку з інцидентом виборчий штаб Байдена знімає телевізійну рекламу.

Представник передвиборчого штабу Байдена заявив, що його кампанія "призупиняє всі вихідні комунікації і працює над тим, щоб якомога швидше прибрати нашу телевізійну рекламу".

Нагадаємо, Зеленський відреагував на замах на екс-президента США Дональда Трампа. 

Як повідомлялося, у США під час виступу Трампа сталася стрілянина

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті