Байден приїде до Німеччини, щоб обговорити подальшу підтримку України. Чекають на Макрона і Стармера

Президент США Джо Байден запланував візит до Німеччини, щоб обговорити подальшу підтримку України, 10-12 жовтня. Про це з посиланням на свої джерела в урядових колах Берліна повідомили німецькі ЗМІ 24 вересня.

«Джо Байден їде до Німеччини, щоб обговорити подальшу підтримку України», - ідеться в повідомленні «DW Главное».

Зазначається, що візит відбудеться 10-12 жовтня.

«У ці ж дні планується запросити до ФРН президента Франції Емманюеля Макрона і прем'єр-міністра Великої Британії Кіра Стармера», - сказано в повідомленні.

Планується, що Байден, Макрон і Стармер обговорять із канцлером Німеччини Олафом Шольцем подальшу підтримку України, пише Der Spiegel.

Крім того, американський президент, за відомостями видання, має намір відвідати військову базу США в Рамштайні.

Раніше Зеленський заявив, що обговорить із Байденом «план перемоги», який примусить РФ до дипломатичного завершення війни.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті