Окупанти повідомляють про обстріли околиць Горлівки - пошкоджено будинки

В окупованій Горлівці повідомляють про обстріли селища шахти ім.Ізотова у Микитівському районі сьогодні вночі та вранці, 7 травня. Про це пише так званий "мер" Іван Приходько в соцмережі.

За його інформацією, унаслідок нічного обстрілу Микитівського району пошкоджень зазнали будинки за адресами: вул. Фруктова, 13, вул. Яблучна, 19.

Внаслідок обстрілу селища шахти ім.Ізотова (Микитівський район Горлівки) пошкоджено покрівлю та стіну будинку №9 за адресою: провулок Жуковського і є пошкодження будинків на вул. Якуба Колоса, 8/1, 10/1.

Також коллабрант повідомив про пошкодження будівлі за адресою: вул. Гірничопромислова, 3.

Пізніше Приходько уточнив, що в Микитівському районі Горлівки пошкоджено будинки за адресами: вул. Конармійська, 52, вул. Гірничопромислова, 6, вул. Фадєєва 68/4, вул. Якуба Колоса, 8/2.

Як повідомлялося, російські окупанти за минулу добу обстріляли дев'ять населених пунктів у Донецькій області, пошкодивши та зруйнувавши понад 20 будинків.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті