У Калузі озброєні актори театру взяли глядачів "у заручники" та "розстрілювали" за сценою

У росії в Калузької філармонії відбулася прем'єра іммерсивного спектаклю «Ввічливі люди» про воєнні дії на Донбасі. Про це повідомляє The Insider із посиланням на місцевий телеканал "Ніка ТВ".

Зазначається, що під час постановки актори, переодягнені у форму українського спецназу, «захоплювали глядачів у заручники» та стріляли у повітря. У залі були чути крики. Потім актори відвели одного з глядачів за лаштунки та «розстріляли».

Головну роль у виставі відіграв актор та офіцер шостого окремого мотострілецького полку так званої народної міліції «ЛНР» якийсь Вілен Бабічєв. Він розповів каналу, що виконав «головну негативну роль, яка має показати всім глядачам сутність ворога, з яким воює Росія».

«Глядачі у прямому розумінні понюхали порох. У постановці використали холосту зброю, а артисти виступали у справжній формі спецназу», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що зазначену "виставу" планується показати в 12 містах росії.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті