Сім'я мільярдера Баффета підтримала Україну на $500 мільйонів 

Сім'я мільярдера Воррена Баффета виділила $500 млн на допомогу Україні. Про це 5 лютого пише ТК Brief.

"Говард Баффетт, середній із трьох дітей всесвітньо відомого інвестора Воррена Баффета, став одним із найбільших донорів України", - ідеться в повідомленні.

Виділивши понад $500 млн на гуманітарну допомогу, він опинився в одному ряду з урядами країн, які почали підтримувати Україну після початку повномасштабної війни.

"Зупинятися Говард не збирається: цього року він має намір витратити ще $300 млн. Статки Воррена Баффета, "пророка з Омахи", оцінюють наразі в $130 млрд. В індексі мільярдерів Bloomberg він посідає 7-ме місце у світі. Баффетт уже давно пообіцяв передати свої статки (переважно це акції його інвестиційно-промислового холдингу Berkshire Hathaway) на благодійність після своєї смерті. Разом з тим, він щорічно жертвує сотні мільйонів доларів чотирьом благодійним фондам, якими керують його діти", - зазначає паблік.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті