Кінологи поліції на Донеччині розшукали 82-річну жінку, яка загубилася за 10 кілометрів від лінії фронту

На Донеччині кінологи поліції розшукали 82-річну жінку, яка загубилася. Про це повідомляє поліція області.

Майже добу пенсіонерка не могла знайти дорогу додому. Розшукати літню жінку правоохоронцям допоміг службовий собака Кінг. Жінку знайшли виснаженою у лісосмузі за 3 кілометри від дому. Зараз пенсіонерка вдома під опікою рідних.

До цього правоохоронці отримали звернення від мешканців Новоочеретуватого про те, що їх бабуся 1942 року народження пішла у невідомому напрямку та додому не повернулася. Спочатку рідні намагалися знайти її самостійно, але безрезультатно. Тоді звернулися по допомогу до правоохоронців.

Поліцейські одразу розгорнули пошукову операцію та організували прочісування села й околиць. До пошуків долучилися кінологи із службовими собаками.Правоохоронцям разом із чотирилапими напарниками довелося обстежили всі дороги навколо села, оглянули всі зарості, перш ніж вийти на слід зниклої бабусі. Службовий пес Кінг привів до пенсіонерки, яка у безпорадному стані лежала в лісосмузі за три кілометри від домівки. Пояснити, як опинилася у вказаному місці вона не змогла.Поліцейські доставили літню жінку додому та передали під нагляд рідних.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті