Російська армія витрачає колосальні ресурси, аби захопити хоча б кілометр на Донбасі - Зеленський

Російські окупанти витрачають багато ресурсів, аби захопити хоча б один кілометр нової території на Донбасі. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні 18 серпня.

"Російська армія витрачає колосальні ресурси, щоб захопити ще хоч кілометр на Донбасі. Російські посадовці повторюють погрози Одесі та іншим містам України. Ми бачимо, що відбувається на Запорізькій атомній електростанції, ми бачили, що відбулося в Оленівці. Ми з вами повинні думати, як перемогти: на полі бою, на політичному фронті, у економічній площині", - заявив Володимир Зеленський.

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський під час зустрічі із президентом Туреччини Реджепом Ердоганом, особливо приділив увагу темі ядерного шантажу росією у Запорізький області. 

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті