Рашисти вщент знищили ракетою дитсадок у Торецьку – Кириленко (ФОТО)

У Торецьку Донецької області російські окупанти ракетним ударом повністю зруйнували дитячий садок 24 листопада. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у своєму телеграм-каналі 24 листопада.

"Чергового ракетного удару завдали росіяни по Донеччині, цього разу по Торецьку, – написав Кириленко. – Російська ракета вщент знищила дитсадок "Мир".

Він уточнив, що з 24 лютого на Донеччині російські окупанти зруйнували та пошкодили 682 навчальних заклади, у тому числі 283 дитсадки та 298 шкіл.

"Вкотре прошу всіх жителів Донеччини, особливо прифронтових територій: виїжджайте з області, – написав також очільник ОВА. – Збережіть своє життя і життя своїх дітей – це зараз найважливіше! "

Раніше повідомлялось, що російські окупанти вдарили по житловому сектору Торецька і Часового Яру. Є поранені.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті