"Ощадбанк" почав відкривати картки "єВідновлення" для виплат за пошкоджене житло

"Ощадбанк" розпочав оформлення цифрової картки "єВідновлення" для отримання грошової допомоги на ремонт пошкодженого через бойові дії житла. Про це 16 серпня повідомляє прес-служба банку.

Зазначається, що картку можна відкрити в мобільному додатку "Ощад 24/7".

Щоб отримати допомогу в застосунку треба обрати розділ "Замовити картку". Серед переліку доступних карток обрати "єВідновлення" та підтвердити замовлення. Далі – подати заявку на отримання виплати  у застосунку "Дія": Послуги – "єВідновлення" – Подати заяву про виплату.

В банку нагадали, що сума грошової допомоги залежить від складності пошкоджень і визначається комісією, яка проводить обстеження пошкодженого майна та фіксує руйнування. Житло має підлягати відновленню і  знаходитись на деокупованій території, де не ведуться активні бойові дії.

Максимальна сума компенсації становить 200 тисяч гривень. Гроші потрібно використати протягом 12 місяців з дня їх отримання. Після цієї дати залишок коштів автоматично повертається до бюджету.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті