На окупованому Запоріжжі між собою перестрілялися "кадирівці" та дагестанці: 20 загиблих, 40 поранених

Підрозділ "кадирівців" влаштував на окупованій території Запорізької області стрілецький бій із загоном дагестанців, в результаті чого загинули два десятки окупантів з обох боків. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ у зведенні 15 серпня.

Подія сталася в селищі Михайлівка, куди приїхали російські пропагандисти знімати сюжет за участю високопоставленого кадирівського командира. В процесі зйомок почалася словесна суперечка між "кадирівцями" та дагестанцями, яка переросла у стрілецький бій. 

"В ході сутички одному з окупантів було нанесено поранення несумісні з життям, що призвело до відкритого протистояння між підрозділами із застосуванням гранатометів, гранат та стрілецької зброї", - зазначили у Генштабі.

Внаслідок бойового протистояння з обох сторін зафіксовано понад 20 вбитих та 40 поранених окупантів. Командира "кадирівського" підрозділу покарали відправленням на передові позиції.

Як повідомлялося, на війні проти України ліквідовані командир развідбригады рашистів, полковник і капитан.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті