На кордоні зі сторони Польщі бастують перевізники

На кордоні з боку Польщі сьогодні, 6 листопада, було ускладнено рух для вантажівок через страйк польських перевізників. Про це повідомила Держприкордонслужба України у Фейсбуці.

"За наявною інформацією, сьогодні, 6 листопада, польські перевізники розпочали проведення акції щодо блокування проїзду вантажівок через польсько-український кордон. Після 13-ї години відбулося поступове блокування руху вантажного транспорту у напрямку пунктів пропуску «Ягодин-Дорохуськ», «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Хребене». Відмітимо, що ускладнення руху можливе як на в’їзд до Польщі, так і на виїзд", - розповіли прикордонники.

Також повідомляється, що організатори протесту планують пропускати лиш по одному вантажному автомобілю на годину. Водночас протестувальники планують пропускати вантажні автомобілі з вантажами безпекового, гуманітарного характеру, ті, які перевозять тварин, продукти, що швидко псуються, тощо.

"Окрім цього, за наявними даними, організатори дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусам та легковому транспорту. Просимо громадян та перевізників, які планують перетинати кордон з Польщею, врахувати цю інформацію", - додали у Держприкордонслужбіі.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті