Літак Пригожина впав буквально за 50 км від резиденції путіна на Валдаї 

Поруч із місцем падіння літака Євгена Пригожина, неподалік від резиденції путіна на Валдаї, стоять чотири дивізіони С-300, які охороняють резиденцію, - розповіло The Moscow Times джерело в російській владі.

За його словами, те, що сталося з літаком Пригожина, і місце падіння - не випадковість, а найімовірніше, покарання за заколот. "24 червня похід на Москву, 24 серпня дві ракети. Усе логічно. Літак упав буквально за 50 км від резиденції (путіна)", - сказало джерело.

"Якийсь дивний збіг обставин. Може кухар продукти несвіжі в суп поклав?" - саркастично зауважило інше джерело видання, близьке до Кремля.

Якщо Пригожин дійсно перебував у літаку, що розбився, причину потрібно шукати в його заколоті в червні, який він сам називав "маршем справедливості", сказало джерело.

Як повідомлялося, у росії на борту бізнес-джета, що розбився у Тверській області нібито разом з Євгеном Пригожиним, також перебував його поплічник Дмитро Уткін. 

Ранеші стало відомо, що у Тверській області РФ розбився літак, який належить власнику ПВК "Вагнер" Євгенію Пригожину. Останній, за інформацією офіціальних ЗМІ РФ, був на борту.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті