Ціна проїзду в міжміських маршрутках на Львівщині зросте?

Після подорожчання вартості проїзду у «душогубках» Львова нас очікує ще одна «приємна» новина: дуже скоро може подорожчати проїзд у міжміських маршрутках. Про це повідомляє "ЗІК" із посиланням на водіїв АТП 14630.

Водії уже кілька днів підряд інформують людей про підняття тарифів на проїзд у маршрутках. Щоправда, називають різні дати: одні кажуть, з 10 вересня, інші – з 20 вересня. Натомість вартість проїзду подорожчає, за їх словами, зросте наполовину.

Якщо тепер проїзд із Львова у Жовкву маршруткою №151 даного перевізника коштує 5 гривень, то, кажуть водії, коштуватиме сім. За словами водіїв, тарифи уже передані на розгляд у Львівську обласну державну адміністрацію.

Львівська ОДА справді займається цим питанням. Джерело повідомило, що вчора з цього питання відбулася нарада під головуванням виконувача обов’язки головного управління економіки Львівської ОДА Миколи Польового. Про результати цієї наради поки що не вдалося з’ясувати жодної інформації.

Статьи

Страна
06.09.2024
11:06

12-часовые вызовы, реформирование и «Надежда». Как скорая помощь выполняет свои функции в прифронтовой Днепропетровщине

Сейчас прибавилось вызовов… Мы все понимаем какие. У нас ежедневные транспортировки военных, я не буду говорить, по каким локациям. Первыми работают военные медики, мы забираем раненых в больницах первого контакта или стабилизационных пунктах.
Страна
05.09.2024
11:31

Национальный кешбек: как это будет работать

Инициированная президентом В.Зеленским госпрограмма "Покупай украинское" ("Национальный кешбек") стартовала со 2 сентября. "ОстроВ" рассказывает о ее условиях и рисках.
Мир
04.09.2024
11:19

«В перспективе следующего года Москве придется договариваться с Вашингтоном». Российские СМИ об Украине

Изможденные граждане Незалежной понимают, что при скором наступлении холодов их энергосистема может не выдержать, а Россия масштабными бомбардировками способна уничтожить всю энергосеть Украины и тогда наступит коллапс
Все статьи