Окупанти на Торецькому напрямку збираються посилити свої підрозділи ще двома бригадами - ОСУВ "Хортиця"

На Торецькому напрямку тривають бої з противником, є інформація, що для проведення активних дій російські окупанти мають намір посилити свої підрозділи ще двома бригадами. Про це заявив к коментарі "Інтерфакс-Україна".речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) "Хортиця" Назар Волошин.

"Є інформація, що для проведення активних дій окупанти мають намір посилити свої підрозділи ще двома бригадами. Є також інформація із перехоплених радіообмінів між окупантами, що у ДРГ противника присутні жінки", - сказав Волошин.

Він поінформував, що противник останнім часом проводить свої штурми, залучаючи піхоту кількістю від відділення до роти. Речник наголосив, що ворог намагається тиснути на торецькому напрямку, активні бойові дії тривають щодня.

"Бойові дії з противником відбуваються на підступах у районі околиць міста. Окупаційна армія намагається захопити місто, не зважаючи на втрати свого особового складу і техніки", - розповіли в ЗСУ.

Волошин зазначив, що 11 авіабомб ворог скинув за добу на Торецькому напрямку.

"Сили оборони продовжують стійко утримувати займані рубежі та позиції, виснажувати ворога, завдавати російським військам відчутних втрат у живій силі, озброєнні та військовій техніці, а також здійснюють заходи з посилення стійкості оборони", - наголосив речник.

Нагадаємо, раніше у партизанському русі "Атеш" повідомили про величезні втрати окупантів на Торецькому напрямку. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті