Окупанти на Торецькому напрямку збираються посилити свої підрозділи ще двома бригадами - ОСУВ "Хортиця"

На Торецькому напрямку тривають бої з противником, є інформація, що для проведення активних дій російські окупанти мають намір посилити свої підрозділи ще двома бригадами. Про це заявив к коментарі "Інтерфакс-Україна".речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) "Хортиця" Назар Волошин.

"Є інформація, що для проведення активних дій окупанти мають намір посилити свої підрозділи ще двома бригадами. Є також інформація із перехоплених радіообмінів між окупантами, що у ДРГ противника присутні жінки", - сказав Волошин.

Він поінформував, що противник останнім часом проводить свої штурми, залучаючи піхоту кількістю від відділення до роти. Речник наголосив, що ворог намагається тиснути на торецькому напрямку, активні бойові дії тривають щодня.

"Бойові дії з противником відбуваються на підступах у районі околиць міста. Окупаційна армія намагається захопити місто, не зважаючи на втрати свого особового складу і техніки", - розповіли в ЗСУ.

Волошин зазначив, що 11 авіабомб ворог скинув за добу на Торецькому напрямку.

"Сили оборони продовжують стійко утримувати займані рубежі та позиції, виснажувати ворога, завдавати російським військам відчутних втрат у живій силі, озброєнні та військовій техніці, а також здійснюють заходи з посилення стійкості оборони", - наголосив речник.

Нагадаємо, раніше у партизанському русі "Атеш" повідомили про величезні втрати окупантів на Торецькому напрямку. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті