"Доброволець" "Шторм Z", колишній член банди підлітків-вбивць, кинув гранату в групу "співробітників МВС ЛНР" у центрі Луганська

Член банди підлітків-вбивць, а нині "доброволець" зі "Шторм Z" Олексій Шатілов кинув гранату в групу співробітників "МВС" у Луганську. Про це з посиланням на своє джерело повідомив Телеграм-канал "ВЧК-ОГПУ" 19 березня.

"За повідомленням джерела ВЧК-ОГПУ, інцидент трапився 18 березня в районі 15:00 на Оборонній вулиці. Поліцейські спробували зупинити для перевірки документів двох підозрілих чоловіків. Перехожі кинулися від співробітників ППС тікати і кинули в тих, хто наздоганяв, гранату Ф-1", - ідеться в повідомленні. 

Зазначається, що один із втікачів був спійманий і затриманий. Ним виявився раніше неодноразово судимий 34-річний Олексій Шатілов. 

"У кримінальних хроніках Пензи про нього писали, що після чергової відсидки в колонії для малолітніх злочинців він із приятелями по катівнях організували банду і промишляли крадіжками, викраденнями і розбоями, під час одного з яких убили жінку за 60 рублів. У 2009 році суд засудив Олексія Шатілова до 18 років і 1 місяця", - ідеться в повідомленні. 

Уточнюється, що при собі у нього було вилучено військовий квиток комісаріату Пензенської області датований вереснем 2023 року.

Раніше повідомлялося, що в окупованому селищі Луганщини застрелили двох охоронців, які приїхали "на заробітки" з Краснодарського краю РФ.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті