ЗСУ та учасники гурту ТНМК презентували пісню до Дня захисників і захисниць

До Дня захисників і захисниць України Головне управління комунікацій Збройних сил України та учасники гурту «Танок на майдані Конго» (ТНМК) Олег Михайлюта (Фагот) та Олександр Сидоренко (Фоззі) презентували пісню «Піксель боронить своє» та відеокліп на неї.

Пісня написана Фаготом і Фоззі, учасниками легендарного гурту «Танок на Майдані Конго». Презентація приурочена до Дня захисників та захисниць – часу, коли освітяни та батьки пояснюють молодшому поколінню контекст, причини й наслідки сучасної російсько-української війни, вшановуючи мужність і героїзм захисників України. Проєкт ініційований Головним управлінням комунікацій ЗСУ.

У відео розповідається про пригоди Пікселя, хвацького вартового свободи. Він бореться за кожного українця, охороняючи небо, землю й море. І разом із Пікселем на захист рідної землі стають видатні українці попередніх епох, символи національного спротиву і навіть літери української абетки.

Це продовження інноваційного проєкту, присвяченого Пікселю, анімованому герою, через історії якого молодь, яка ніколи не була в Криму, Донецьку чи Луганську, дізнається про історію героїчної боротьби українського народу проти російської агресії. 

Статті

Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Всі статті